Λάμπες αυτοκινήτου Bosch

Λάμπες αυτοκινήτου

Φωτισμός και ασφάλεια στο δρόμο.

Στο σημερινό Car and Trucks Diary θα μιλήσουμε για τις λάμπες αυτοκινήτου και τις διαφορές τους. Καθώς όλοι μας έχουμε μπερδευτεί ανά καιρούς για τον τύπο λάμπας αυτοκινήτου που θα επιλέξουμε. H1,H3,H4 και σταματημό δεν έχει. Επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές εταιρίες με διαφορετικές αποχρώσεις φωτός και ορισμένες φορές μικρές διαφορές για το ανθρώπινο μάτι. Κάνουν την επιλογή για τον σωστό φωτισμό ακόμη πιο δύσκολο.

Επειδή όμως ο φωτισμός του οχήματος μας είναι εξίσου σημαντικός και μπορεί να αποβεί μοιραίος για την καθημερινή οδηγική εμπειρία, χρειάζεται τη δέουσα προσοχή για την κατάλληλη εύρεση των λαμπτήρων του οχήματος μας.
Επειδή είναι δύσκολο να υπερεκτιμήσουμε τη σημασία του καλού φωτός για το αυτοκίνητο. Επομένως, για εμάς στο Car and Trucks σημασία έχει η πληροφόρηση και κατανόηση του οδηγού για τη σωστή επιλογή λαμπτήρων. Ας γνωρίσουμε λοιπόν περισσότερο τις εταιρίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη κατασκευή λαμπτήρων και άλλων εξαρτημάτων για τα οχήματα και μη.

Καθώς, οι δυο πιο γνωστές στις λάμπες αυτοκινήτου είναι η γνωστή σε όλου Philips, και η Bosch, ας τα πάρουμε με τη σειρά για να τις γνωρίσουμε λίγο περισσότερο.

Λάμπες αυτοκινήτου και η σωστή επιλογή τους

Philips

Εφόσον η Ολλανδία, είναι η χώρα με την μεγαλύτερη παραγωγή τουλίπας στο κόσμο. Δεν είναι μόνο γνωστή για τις τουλίπες αλλά και για τη δραστηριότητα της στον τομέα του φωτισμού.
Τόσο για το φωτισμό του αλογόνου όσο και για της εκκενώσεις αερίων.

Επίσης, λίγοι γνωρίζουν πως οι λάμπες αυτοκινήτου με την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας είναι από την Philips. Ακόμη και η Philips με τεράστια ιστορία σε παραγωγές ειδών είναι μια από τις βασικές εταιρίες και κύριους προμηθευτές στις λάμπες αυτοκινήτων. Για αυτό έχει μια τεράστια γκάμα λαμπτήρων όπως αλογόνου, ξένου και led είναι πάντα μια ασφαλείς επιλογή για το όχημα σας.

Bosch

Γερμανός γίγαντας, και ένας από τους ηγέτες στην παραγωγή και γκάμα από διαφορετικά εξαρτήματα οχημάτων. Με ποικιλία γκάμας που συνδυάζει τις μονάδες ελέγχου του κινητήρα μέχρι και το μπουζί. Είναι αυτονόητο για μια τέτοια εταιρία να έχει δώσει ειδική έμφαση στη παραγωγή λαμπτήρων αυτοκινήτου. Και όπως λένε οι Γερμανοί, “Bosch ist Bosch”

Επομένως, η επιλογή είναι δική σας, να θυμάστε να επιλέγεται αξιόπιστες εταιρίες, ένταση φωτισμού και σωστή απόχρωση για μια ξεκούραστη βραδινή βόλτα.

Δες εδώ την ποικιλία λαμπτήρων φωτισμού

Εις το επανιδείν.